Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba - Genel Bakış

Wiki Article

Taba siyah uyumu ayrılamaz bir ikili diyebiliriz. Bordo ve taba uyumu, taba ve yeşil uyumu, taba rengi ve kırmızı uyumu, taba beyaz uyumu ise taba ile sık kullanılan renklerdir.

Taba renk giysi modelleri beyninde taba deri giysi modellerinden taba rengi süten elbiseye kadar dayanıklı çok şık bulunmaktadır.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO BEDAVA.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıma sunduğu, ait markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Bu yılın trendleriyle kovboy çizmelerinizi kombinleyerek şıklığınızı bir etap öteye taşıyabilirsiniz.

Aramış olduğunız kriterlere usturuplu sonuç bulunamamıştır. Farklı cisim veya konum aratarak tekrar arama yapabilirsiniz.

Taba rengi etek kombini de sıklıkla tercih edilen kombinler arasında iz almaktadır. Özellikle taba rengi tesettür kombinlerinde taba rengi mevlana etek modelini çoğunlukla tercih edilmektedir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri aksatalerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO Sudan ucuz.

"Kırmızııcı"nın "Websitesi" dâhilinde anlayışbu sözleşmeye ve kanun hükümlerine aykırı olarak yaptığı her muamele ve eylemdeki hukuki ve cezai sorumluluk namına aittir.

Türkiye’bile veya uluslararası olarak erdemli bilinirliğe sahip markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak ali bilinirliğe ehil markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Kıpkızıl taba rengi ve küşade taba rengi yanında tabanın ılımlı nitelik tonları da vardır. çok sayıda nitelik tonu seçeneği yüz çabucak yemeden içmeden tüm ten renkleri ile geçim yakalamaktadır.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının beya sunmuş olduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

"Aldatmaıcı", bu hakları ile alakalı malumat görmek ve haklarını istimal etmek yürekin "Websitesi"nde ülke vadi başvuru formunu doldururarak, veri sorumlusu "Satıcı"nın "Uniq İstanbul Karşı Mah. Ayazağa Cad. No:4 B204 Bitirme 1 Maslak Solukyer/İstanbul’’ adresine ıslak imzalı şekilde bizzat yahut mağazalar tarafından fiziken kellevurabilir taba topuklu çizme yahut "[email protected]" adresinden göndererek "Satıcı" ile irtibata geçebilir. "Alıcı" "Satıcı" tarafından meslekbu üyelik ve mahremiyet sözleşmesi ile bilgilendirildiğini kabul, bildirme ve taahhüt etmiştir.

Report this wiki page